Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] MPC Graphic (Team)

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym przedstawić swoją propozycję stworzenia nowej grupy takiej jak MPC Graphic Team.

Skoro jest grupa dla programistów czy plakietki dla modderów, to czemu by nie zrobić takiej grupy, do której należą Ci dobrzy graficy?

Jest to tylko propozycja :)

Opublikowano

Ja jestem na tak,fajnie by było należeć do takiej grupy.

@offtop

Mieszkasz tam gdzie mój kolega xD

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Jestem na TAK. Tylko byłyby z tym malutkie problemy ;-) Bo ktoś mógłby tak chcieć tej plakietki, że zapłaciłby np. zielsko aby coś zrobił, a potem...

A ta grupa jest trochę bez sensu ponieważ każda z grup Modder itp. wykonuje coś na + mpc np. media team robi filmiki, a graficy niby co?

Wszystko co związane z grafikami na forum to Wredna ;-)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Jestem na TAK. Tylko byłyby z tym malutkie problemy ;-) Bo ktoś mógłby tak chcieć tej plakietki, że zapłaciłby np. zielsko aby coś zrobił, a potem...

A ta grupa jest trochę bez sensu ponieważ każda z grup Modder itp. wykonuje coś na + mpc np. media team robi filmiki, a graficy niby co?

Wszystko co związane z grafikami na forum to Wredna ;-)

Napisy do konkursów, tutoriali, jakieś loga itp. Wszystko robiłaby ta grupa ;)

Opublikowano

Forum o cheatach a nie graficzne. Programiści i modderzy pasują. Nie

Tak,a MPC Racing Team to też po chuja tutaj ?

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Nie, to nie forum graficzne. I tak macie mocno rozbudowany Fan Art do rozwoju swoich zdolności graficznych.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Dodam jeszcze, że grupa nie miałaby przyszłości z powodu zbyt małej ilości zleceń. Tak naprawdę, kiedy proszą mnie, żeby coś wykonać, to może raz w miesiącu i to jakąś drobnostkę, jak zwykły napis do konkursu, czy ikonkę do nowo powstałego działu. Nie ma po prostu sensu angażować w to wielu osób i tworzyć takiej grupy bo prawda jest taka, że nic by nie robiła. Wszystkie zlecenia na grafikę spokojnie można rozłożyć na mnie, czy moderatorów FA.

Jeżeli ktoś chce móc należeć do takiej grupy przede wszystkim, by uczyć się od innych, to informuję, że niedługo będę przeprowadzała średnio raz w miesiącu warsztaty z tej dziedziny, na które zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...